Produkcja drobiarska
W zakres naszych usług wchodzi produkcja drobiarska. Prowadzimy ją nieprzerwanie od 1970 roku. Obecnie w oparciu o:
- Firmę Drobiu Paczkowo – 12 kurników typu BIOS o łącznej powierzchni 12 tys. m kw.,
- Zakład Wylęgu Drobiu – z możliwością miesięcznej produkcji ok 400 tys. szt. piskląt.
W zakres naszej oferty wchodzi wiele produktów, w korzystnych cenach, wśród nich jest:
- jaja wylęgowe krzyżówki,
- pisklęta ogólnoużytkowe,
- kurki odchowane.
Co wpływa na wysoką jakość naszych produktów?
Jesteśmy ekspertami z wieloletnim doświadczeniem w produkcji drobiarskiej. Na nasz sukces wpływa odpowiednie przygotowanie terenu pod produkcję, właściwe pożywienie oraz dbanie o optymalne warunki atmosferyczne. Pozwala to w stałym utrzymywaniu wysokiej jakości podczas pracy, co przekłada się na najlepsze produkty, bez zbędnych dodatków i ulepszaczy. Nieustannie się rozwijamy i wprowadzamy najnowsze technologie związane z produkcją drobiarską.
W skład naszego zespołu wchodzą drobiarze – osoby z bogatą wiedzą dotyczącą produkcji drobiu. Uzupełniamy się tworząc jedyne i niepowtarzalne miejsce, gdzie każdy konsument wie, że otrzyma sprawdzone i dobre produkty. Przez wiele lat wypracowaliśmy sobie opinię miejsca z wysokim poziomem obsługi. Zależy nam na usatysfakcjonowaniu konsumentów, otrzymujących produkty od nas.
Wszystkich klientów zainteresowanych naszymi usługami oraz tych, którzy mają jakiekolwiek pytania, zachęcamy do kontaktu.